Skip links

Individuel og
personlig behandling

Nordic Reumatologi & Specialklinik udreder og behandler smerter i muskler, led, knogler. Dine smerter skyldes måske, at du lider af en bindevævs- eller betændelsessygdom i kroppen, gigtsygdom (leddegigt eller slidgigt) eller kroniske muskelsmerter. Det kan også være smerter efter skader, der er opstået ved hård belastning, enten ved sport eller arbejde. Karakteristisk for disse sygdomme er, at man ofte får et længerevarende funktionstab pga. smerter i led, muskler og ryg.

Værdigrundlag

Nordic Reumatologi & Specialklinik tilbyder førsteklasses, specialiseret behandling inden for reumatologi og idrætsmedicin i trygge omgivelser med erfarne behandlere. Dit helbred og velvære er vores højeste prioritet gennem hele dit patientforløb. Vi fokuserer på individuel og personlig behandling, præget af empati og nærvær, som er klinikkens kendetegn.


Under dit forløb vil du opleve vores højt kvalificerede, professionelle og engagerede personale, som du trygt kan overlade dine ønsker om diagnostik og behandling til. Vi er stolte af vores høje patienttilfredshed, hvor 99-100% af vores patienter anbefaler os til andre. Kvalitet, tryghed og tillid er hjørnestenene i vores arbejde, og vi ser frem til at give dig en førsteklasses behandling, der lever op til de højeste internationale standarder.

Reumatologiske specialister

Hos Nordic Reumatologi & Specialklinik er vi stolte over at præsentere en uovertruffent lægefaglig ekspertise. Vores specialister har en dybtgående forståelse af reumatologi, indhentet gennem mange års uddannelse og praktisk erfaring. Teamets specialister har udviklet en dybdegående ekspertise inden for en bred vifte af medicinske områder, herunder intern medicin, lungemedicin, endokrinologi, kardiologi, gastroenterologi og naturligvis reumatologi. Deres brede viden og erfaring sikrer, at de er i stand til at yde den bedste behandling til vores patienter.

En særlig interesse for vores specialister er ultralydsscanning, hvor de har opnået avancerede certificeringer. De er i stand til at udføre komplekse undersøgelser af hjerte, lunger, mave og det muskuloskeletale system, hvilket gør dem i stand til at diagnosticere og behandle en lang række tilstande med den største præcision.

Forskning er et vigtigt aspekt af vores specialisters arbejde. De har en særlig interesse for både gigt- og medicinske sygdomme, og de har været involveret i mange forskningsprojekter. Deres forskning er blevet publiceret i anerkendte internationale tidsskrifter i samarbejde med andre nationale og internationale forskningsgrupper. Ud over deres kliniske og forskningsmæssige arbejde er vores specialister også dedikerede til medicinsk uddannelse og ledelse. De har været ansvarlige for at uddanne den næste generation af læger og har haft ledende stillinger, hvor de har arbejdet for at forbedre kvaliteten af plejen.

Vores team af reumatologiske specialister er dedikeret til at give patienterne den bedste pleje. Med deres brede vifte af færdigheder og erfaringer, står de klar til at hjælpe dig på din vej mod forbedret sundhed og velvære. Vi glæder os til at byde dig velkommen og støtte dig på din rejse mod optimal trivsel.

En friere tilværelse

Vi er meget afhængige af vores evne til at bevæge os frit. Når netop denne funktion svækkes, bliver vi hæmmet i vores hverdag. Når du henvender dig til os, er det derfor også et tilvalg af hjælp til en friere tilværelse med færre smerter. Det vil vi gerne forsøge at hjælpe dig med.