Skip links

Reumatologisk undersøgelse

Du vil ved en grundig gennemgang af din sygehistorie og undersøgelse, evt. suppleret med blodprøver, ultralydsscanning, CT- eller MR-scanning, eller knogleskintigrafi, få en hurtig og præcis diagnose på dine smerter, og få iværksat den nødvendige behandling. Du er gennem hele forløbet tilknyttet den samme reumatolog, der samler trådene og gør det nemt for dig at være patient hos os.

01

Reumatologi

Reumatologi er et medicinsk speciale, hvori diagnose og behandling af medicinske sygdomme i bevægeapparatet er i fokus. Det er en forskelligartet sygdomsgruppe, der fremkalder smerter og tab af bevægelsesfunktion. Gigtsygdommene, som de også kaldes, giver som de mest almindelige symptomer ofte smerter i nakke, ryg, arme og ben. Afklaring af årsag og korrekt behandling er afgørende for prognosen.

02

Idrætsmedicin

Idrætsmedicin er et medicinsk speciale, der beskæftiger sig med kondition og behandling og forebyggelse af skader relateret til sport og motion. Formålet er at mindske og bevare funktion ved skader, så man er i stand til at genoptage sit vanlige aktivitetsniveau så hurtigt som muligt. I idrætsmedicin behandles både professionelle atleter, børn, unge og andre voksne, der har pådraget sig skader ved fysisk aktivitet.

Vi er specialister i

Edit Content

Smerter I skulderen

Edit Content

Smerter I skulderen

Edit Content

Smerter i nakken

Edit Content

Smerter i albuen

Edit Content

Smerter i håndleddene

Edit Content

Smerter I hænderne

Edit Content

Smerter i hoften

Edit Content

Smerter i knæet

Edit Content

Smerter i fødderne

Hvornår skal man opsøge en reumatolog?

Akut opståede smerter i nakke, ryg, arme eller ben

Gradvist opståede smerter i nakke ryg, arme eller ben

Langvarige smerter eller funktionsindskrænkning af ukendt årsag

Udiagnosticerede kroniske smerte tilstande

Hævelse af led

Symptomer debuterende fra flere organer (f.x. hud, led, øjne, lunger)